Може да се запишете за индивидуална, групова или онлайн консултация.

Индивидуалната консултация е лична среща, по време на която клиентът споделя свой проблем в защитена среда, гарантираща неговата конфиденциалност. Психологът подкрепя клиента по пътя на промяната и му помага да разпознае определени свои емоции/ потребности/ състояния/ преживявания. Той не поема отговорност за промяната в живота на клиента. Отговорността е на самия клиент и в голяма степен зависи от неговото желание и решимост да преустрои своя свят. Продължителността на една индивидуална консултация е 60 минути.

Може да се включите и в групова консултация. Групите се провеждат в час, който е удобен за всички членове на групата (обичайно събота). Продължителността на едно групово занятие е три астрономически часа. Групата дава възможност в защитена среда да споделите свои преживявания и да получите обратна връзка от хора, които преминават през житейски трудности, сходни на тези във Вашия живот. Общуването в групата се регулира от водещия. Конфиденциалният характер на споделеното е гарантиран.  Към настоящия момент може да се запишете в следните групи:

–           Група „Зависимост“

–           Група „Хранителни разстройства“

–           Група „Съвременната майка“

Ако искате да станете част от група, но тя не е сред изброените горе,  споделете своята концепция.

Може да се включите и в онлайн консултация. Това е индивидуална консултация, която се провежда чрез видео разговор (Viber) и е подходяща за хора, които имат нужда от подкрепа, но нямат физическа възможност да посетят индивидуална консултация. Продължителността е 60 минути.

Оставам на разположение  при допълнителни въпроси.